2019-01-04 05:59:38• hírek • Blikk.hu

Puskás Peti évekig nem állt szóba a nővérével

Ma már egyetlen napot is alig tud elképzelni a féltestvére nélkül Puskás Peti! De nem volt ez mindig így, sőt, azt is csak kevesen tudják a ValóVilág 9. Powered by Big Brother műsorvezetőjéről, a The Biebers énekeséről, hogy van egy nővére.

Márpedig a Puskás Tivadar színművész első házasságából született Annamária meghatározó szerepet tölt be Peti életében, bár csak felnőtt fejjel kerültek közel egymáshoz. Korábban ugyanis évekig nem találták a közös hangot, szinte szóba sem álltak egymással. Ma viszont már az új számokkal kapcsolatban is kikéri a lány véleményét.
 

– Ancsi a legidősebb testvér nálunk, de gondolom, ezt nem szívesen hallaná – kezdte nevetve a Blikknek a The Biebers énekese. – Sokáig nagy távolság volt kettőnk között, de leginkább a korunk miatt. Már tizenhét-tizennyolc éves voltam, amikor ez megváltozott. Korábban fura volt ő nekem, hiszen én még kisgyerek voltam, így nem is értettem a nagy egyetemista lányt. Picit talán olyan volt, mint a Szex és New Yorkban, csak azt hallottam, hogy számomra érthetetlen dolgokról beszél a barátnőivel.
 

A viszony azonban varázsütésre mégis megváltozott.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: